Dileoz

Dileoz is een jong Vlaams bedrijf dat zich toelegt op automatisering van HR binnen de overheid, personeelsplanning en tijdsregistratie. Het handelsmerk van Dileoz is eenvoud, openheid en doeltreffendheid.

Het bedrijf werd opgericht door een dynamisch team van ondernemers die hun jarenlange expertise op gebied van HR binnen de overheid bundelden. Ondertussen geniet Dileoz erkenning bij heel wat lokale en federale overheden.

Eenvoudig

Met het Dileoz HR-platform kiest het bestuur resoluut voor eenvoud. De meest complexe materies zoals anciënniteiten, vakantieberekening... worden helder en nauwkeurig geautomatiseerd.

Tellers en rapportering geven op elk ogenblik een real-time overzicht op zowel de harde als zachte HR. Werknemers kunnen met de self-service module eigen gegevens consulteren en beheren. De HR-verantwoordelijke heeft op elk ogenblik overzicht van belangrijke gebeurtenisssen die hij of zij niet uit het oog mag verliezen: einde contract, evaluatie,...

Open

Het Dileoz HR-plaform is een toekomstgerichte oplossing gebaseerd op webtechnologie die volledig configureerbaar is. Dit wil zeggen dat duur en nodeloos programmeerwerk tot het verleden behoort.

Het platform is 100 procent open. Dit betekent dat het Dileoz-platform zeer gemakkelijk kan worden gekoppeld met andere applicaties zoals loonmotor, planningstools, tijdsregistratie, CRM...

Hiermee bevestigt Dileoz zijn rol niet enkel van leverancier van moderne oplossingen maar ook van integrator.

Doeltreffend

De oplossingen van Dileoz komen tot stand in nauw overleg met de klant. Hiermee maakt Dileoz het verschil waardoor een tool niet enkel een tool is maar ook een oplossing wordt.

Vanaf de analyse tot opleiding en ook nadien staat de klant centraal. De oplossingen van Dileoz zijn 100 procent doeltreffend en bieden het bestuur volledige zekerheid dat de gemaakte investering volledige voldoening biedt.

Deze zekerheid wordt nog meer onderlijnd door de verschillende partnerships die Dileoz onderhoudt.