DILEOZ Talent Acquisition Cloud

Een nieuwe generatie van rekruteringssoftware..


Doelgroep: Lokale Besturen


De juiste medewerkers vinden én aanwerven is essentieel voor het succes van uw organisatie. Met het deskundig en eigentijds automatiseren van dit aspect van personeelsbeleid staat of valt de uitstraling van uw bestuur. Daarom introduceert Dileoz vandaag 'Dileoz Talent Acquisition Cloud': een nieuwe generatie rekruteringssoftware. Het biedt een volledige beheerstool voor alle aspecten van werving en selectie.

De klantbeleving van zowel de sollicitant als de manager staan hierbij centraal. Een snelle en persoonlijke benadering geldt daarbij als rode draad, samen met de belangrijke rol van de social media. Social Sourcing heeft niet alleen bewezen een zeer kosteneffectieve methode te zijn, maar leidt gemiddeld tot een hogere kwaliteit van de kandidaten, de "digital natives" (Y-generatie) in het bijzonder.

De tool kan volledig autonoom gebruikt worden ofwel geïntegreerd worden binnen uw HR-suite. Koppeling met elk HR-systeem is mogelijk. Met enkele muisklikken worden nauwkeurige rapporten gemaakt en wordt de doeltreffendheid van de rekrutering binnen uw organisatie gemeten. Bijzondere tools zoals "On-boarding" geven uw medewerkers van bij de start het juiste "thuisgevoel" en maken komaf met onnodig personeelsverloop.

Wil je hierover meer vernemen?
Houd uw agenda alvast vrij op donderdag 9 juni van 12u00 tot 16u30.
Locatie: Hasselt
Wij starten met een broodjeslunch.
Deelname aan dit event is gratis.


Uw inschrijving is pas geldig na ontvangst van een bevestiging met alle praktische info, in de loop van de week voorafgaand aan het evenement.