De volledig geïntegreerde HRM oplossing!

Ontdek Dileoz Payroll Platform (DPP), onze intuïtieve, webgebaseerde, multi-platform HRM oplossing voor zowel overheidsinstellingen als privébedrijven. Het is een volledig geïntegreerde applicatie die modulair is opgebouwd om perfect tegemoet te komen aan jouw noden. DPP is tevens volledig conform de huidige sociaal-juridische wetgeving en ontwikkeld door mensen met zowel technische als functionele expertise.

Modulair, dus schaalbaar

Om al de nodige facetten van het HR beheer te bevatten en zo een volledig geintegreerde HRM oplossing te bekomen werd DPP opgebouwd uit modules, die flexibel geactiveerd kunnen worden op maat van uw noden.

Personeelsbeheer

Op elk moment de laatste status van de personeelsbezetting

Tijdsregistratie

Verwerk priktijden volgens de geldende wetgeving

Planning

Op elk moment de juiste bezetting binnen elke dienst

Rapportering

Op elk moment een duidelijke status oproepen op basis van actuele data

Loonmotor

Een performante rekenmodule voor de bruto-netto berekening

Budgettering en Simulatie

Voor al uw budgetsimulaties op operationele data

Werving en Selectie

Trek de meest geschikte sollicitanten aan

Vorming en Evaluaties

Ondersteuning voor functionerings- en evaluatieprocessen op maat

Talentmanagement

Evalueer en optimaliseer de competenties van uw medewerkers
DPP Personeelsbeheer

Personeelsbeheer

De Personeelsbeheer module laat managers toe op elk moment de laatste status van de personeelsbezetting te bekijken. Op die manier kan je als manager de personeelsbezetting nauwgezet opvolgen en kan je waar nodig gericht acties ondernemen.

Tijdsregistratie

Dankzij de Tijdsregistratie module verwerkt u als manager priktijden altijd volgens de geldende wetgeving die van toepassing is voor uw organisatie. Zo heb je als manager op elk moment een actueel zicht op de balanstijd en de overuren van uw medewerkers
DPP Tijdsregistratie
DPP Planning

Planning

De Planningstool stelt u in staat om uw personeel op een vlotte en efficiënte manier in te plannen. Tevens zal die er voor zorgen dat je op elk moment een juiste bezetting hebt en dit binnen elke dienst.

Rapportering

Met behulp van de standaardrapportering en de BI-tool kan je als werkgever (CEO, CFO, etc.) op elk moment een duidelijke status oproepen op basis van de actuele data. Deze informatie wordt visueel voorgesteld in dashboards.
DPP Rapportering

Loonmotor

Als pionier op het vlak van HR software ontwikkeling heeft Dileoz zijn eigen loonmotor ontwikkeld: Een performante rekenmodule die de bruto-netto berekening direct kan genereren, rekening houdend met de actuele publieke & private wetgeving.

Budgettering en Simulaties

De Budgetmodule laat u als manager toe om, in het kader van budgetbeheer, simulaties uit te voeren op operationele data. Daarnaast kan u voor uw werknemers of sollicitanten op elk moment simulaties uitvoeren voor verschillende werkregimes.
DPP Planning
DPP Werving en Selectie

Werving en Selectie

De module Werving & Selectie helpt u de meest geschikte sollicitanten aan te trekken en hen doorheen het wervingsproces te loodsen. Het is mogelijk om jullie sollicitatie- en selectieproces te digitaliseren en zo efficiënter te laten verlopen.

Vorming en Evaluaties

Deze module ondersteunt jullie functionerings- en evaluatieprocessen op maat, met aandacht voor competentiebeheer. Het biedt een platform waar via digitale goedkeuringsprocessen opleidingen beheerd kunnen worden.
DPP Vorming en Evaluaties
DPP Talentmanagement

Talentmanagement

Met behulp van de HR-modules bent u in staat de competenties van uw medewerkers te evalueren en zodoende de nodige acties te definiëren. Op deze manier is het mogelijk om een zo optimaal mogelijk loopbaan- traject uit te kunnen stippelen.

Meer informatie nodig?

Neem contact op!

EMAIL
info@dileoz.com
TELEFOON
+32 (0)2 880 18 07