Dileoz is een dynamisch bedrijf dat zich toelegt op automatisering van HR & Loonmotor processen. Het handelsmerk van Dileoz is eenvoud, openheid en doeltreffendheid.

Dileoz helpt al meer dan 12 jaar klanten bij het maken van de juiste keuzes voor HR & Loonmotor oplossingen. Intussen zijn we uitgegroeid tot een team van 35 experten met zowel technische als functionele expertise. Het bedrijf werd opgericht door een dynamisch team van ondernemers die hun jarenlange expertise op gebied van HR & Loonmotor binnen de overheid bundelden. Ondertussen geniet Dileoz erkenning bij heel wat lokale & federale overheden en provinciebesturen.

Eenvoud

Deze nieuwe generatie software opent perspectieven en laat toe om nieuwe klanten versneld operationeel te maken. Flexibele inregeling, multi-platform en multi-language dragen tevens bij tot een lagere implementatie- en onderhoudskost.

Open

Het Dileoz Payroll Platform is 100 procent open. Dit betekent dat het platform zeer gemakkelijk kan worden gekoppeld met third party oplossingen, zoals planningtools, tijdsregistratie, CRM, etc.

Doeltreffend

Bij Dileoz staat de klant centraal: vanaf de analyse tot de opleiding en ook nadien. Onze oplossingen zijn 100 procent doeltreffend en bieden uw bestuur de zekerheid dat de gemaakte investering volledige voldoening biedt.

Samen Werken

Bij Dileoz werken we samen als één groot team waarbij ondernemerschap & initiatief gestimuleerd wordt zodoende nieuwe markten te kunnen aanboren zoals de privé- en de zorgsector. Heb je interesse om ons team te vervoegen, stuur dan uw CV en motivatiebrief naar vacature@dileoz.com

Meer informatie nodig?

Neem contact op!

EMAIL
info@dileoz.com
TELEFOON
+32 (0)2 880 18 07