Dileoz Payroll Platform

Dileoz Payroll Platform is modulair opgebouwd. Daarmee is de oplossing schaalbaar en budgettair haalbaar. Het basispakket personeelsbeheer vormt het uitgangspunt waarop alle andere modules verder opgebouwd worden.

Personeelsbeheer

Personeelsbeheer

De Personeelsbeheer module laat managers toe op elk moment de laatste status van de personeelsbezetting te bekijken, zodoende deze op te volgen en waar nodig acties te gaan ondernemen.

Rapportering

Rapportering

Met behulp van de standaardrapportering en de BI-tool kan je als werkgever (CEO, CFO, etc.) op elk moment een duidelijke status oproepen op basis van de actuele data. Deze informatie wordt visueel voorgesteld in dashboards.

Werving en Selectie

Werving en Selectie

De module Werving & Selectie helpt u de meest geschikte sollicitanten aan te trekken en hen doorheen het wervingsproces te loodsen. Het is mogelijk om jullie sollicitatie- en selectieproces te digitaliseren en zo efficiënter te laten verlopen.

Tijdsregistratie

Tijdsregistratie

Verwerk priktijden volgens de geldende wetgeving die van toepassing is voor uw organisatie. Zo heb je als manager op elk moment een actueel zicht op de balanstijd en de overuren van uw medewerkers.

Loonmotor

Loonmotor

Als pionier op het vlak van HR software ontwikkeling heeft Dileoz zijn eigen loonmotor ontwikkeld: Een performante rekenmodule die de bruto-netto berekening direct kan genereren, rekening houdend met de actuele publieke & private wetgeving.

Vorming & Evaluaties

Vorming & Evaluatie

Deze module ondersteunt jullie functionerings- en evaluatieprocessen op maat, met aandacht voor competentiebeheer. Het biedt een platform waar via digitale goedkeuringsprocessen opleidingen beheerd kunnen worden.

Planning

Planning

De Planningstool stelt u in staat om uw personeel op een vlotte en efficiënte manier in te plannen. Tevens zal die er voor zorgen dat je op elk moment een juiste bezetting hebt en dit binnen elke dienst.

Budgettering en Simulaties

Budgettering en Simulaties

De Budgetmodule laat u als manager toe om, in het kader van budgetbeheer, simulaties uit te voeren op operationele data. Daarnaast kan u voor uw werknemers of sollicitanten op elk moment simulaties uitvoeren voor verschillende werkregimes.

Talentmanagement

Talentmanagement

Met behulp van de HR-modules bent u in staat de competenties van uw medewerkers te evalueren en zodoende de nodige acties te definiëren. Op deze manier is het mogelijk om een zo optimaal mogelijk loopbaan- traject uit te kunnen stippelen.

DEMO BOEKEN

HR/IT outsourcing services

Ons team van 35 functionele of technische experten staat voor u ter beschikking zodoende uw eigen IT of HR organisatie tijdelijk te versterken.

Functionele expertise:

  • Ondersteuning bij rapportering van personeelsplanning, dagelijkse payroll activiteiten, etc.
  • Verhogen van productiviteit door middel van doorgedreven proces analyses en bijsturingen
  • Uw organisatie bijstaan bij de opmaak van de begroting

Technische expertise:

  • JAVA consultants
  • PeopleSoft experts
  • IT architecten

HR software & Loonmotor implementatie

Onze expertise ligt hierin vooral bij het succesvol implementeren, de nodige integratie te voorzien met andere pakketten en de nodige support te bieden. Het garanderen van een goede integratie van software pakketten en de loonmotor bleek hier altijd een differentiërende succesfactor.

Meer informatie nodig?

Neem contact op!

EMAIL
info@dileoz.com
TELEFOON
+32 (0)2 880 18 07